CHANEL | Hydra Beauty Serum 入夏必備

真係 “有咁耐風流,有咁耐…”

可能大家都有留意我在 5 月尾的兩個星期去了布吉放假和台灣深造,結果返左來呢個一星期就忙到差啲嘔白泡…XD
見到我呢個 week 都冇 update 過個 blog & facebook page 就知道我忙嘅程度!( 最長試過 4 日都冇覆過 email…=P 真的抱歉抱歉 ) 其實想跟大家分享今年我選擇的轉季護膚品好耐,今日終於有時間啦!

photo-copy

踏入春夏,你們會為你們的 wardrobe 轉季,但有冇為你的護膚品轉季呢?香港春夏天氣又熱又濕,真係好唔想用啲太滋潤嘅護膚品,但日日出入冷氣地方對於保濕又唔敢忽略,結果今年我買 2 支 CHANEL Hydra Beauty Serum,一支自己用,一支放入化妝箱 for 新娘子用!搽 makeup base 前先用 2 揼呢支保濕精華,個妝真係超貼,上妝時更沒有出現擦紙膠粒問題,保濕之餘又唔 “lup”!

HKD680 / 30ml

最喜歡和大家共諸同好,只要於以下留言寫下正確答案,並 “LIKE” MC BRIDAL MAKEUP Facebook 專頁。我們將抽出 3 位幸運兒,每位幸運兒將得到 CHANEL Hydra Beauty Serum 5ml 一份,問題如下:

CHANEL Hydra Beauty Serum 加入了 CHANEL 獨有的保濕成份,而這個保濕成份係由什麼花萃取出來呢?

a) 茉莉花
b) 玫瑰花
c) 山茶花

截止日期:2013 年 6 月 9 日 (日) 11:59pm
幸運兒:3 名 (將以郵寄方式發送禮物)

(正確答案 及 記緊要 “LIKED” MC BRIDAL MAKEUP Facebook 專頁)

Jocelyn Ho

Tel / Whatsapp: 6446 2664
Email: ask@mcbridalmakeup.hk


Leave a Reply