韓國仁川機場免稅店 | La Mer 專櫃…又敗了!

IMG_7557

我和 MC 一年進進出出機場的次數多到數之不盡,但每次總是調效時間啱啱好,唔會有太多多餘時間俾我係免稅店逛逛走走。不過今次唔同了,碰巧是晚上的飛機,我們 check out 酒店便施施然去機場,咁難得的程況底下,我當然唔好錯過呢個機會啦!

又敗了…不過敗得太值得了!補給了 La Mer 的 Gel Cream 和 Eye Cream,定價比香港的已經要平宜差不多 10 – 15%,個心已經開心到不能。

埋單時,個 BA 問我攞 Passport 和 Boarding Pass,原來 on top 仲有 5% extra discount!!! 開心到急不及待要立刻在仁川機場 upload 同大家分享!各位姐妹如果有機會來旅行,記住預早來仁川機場 shopping 啦! XD

(其實除了 La Mer 護膚品,我仲買左 Bobbi Brown & Kanebo 的化妝品,比起香港和日本都平一大截,有機會遲啲再與大家分享!)

Jocelyn Ho

Tel / Whatsapp: 6446 2664
Email: ask@mcbridalmakeup.hk


Leave a Reply